Απο χθες 1-6-2014 περατωθηκε προσωρινά και μεχρι την επίτευξη νέας συμφωνίας η τετραμηνη συνεργασία που ειχαμε στο Α' Εξάμηνο με την εταιρεία λιπαντικών YACCO η οποία κάλυπτε την παραγωγή των highlights καθε αγώνα, για να στέλνετε ενα dvd σε επιλεγμενα περιφερειακά κανάλια για την προβολή των πραγματοποιούμενων αγώνων το 2014. Η πολυ μικρή παρουσία συμμετοχών στους αγώνες που πραγματοποιηθηκαν και καλυφθηκαν βασει της συμφωνίας, εδωσε συμπερασματικά στην εταιρεία να καταλάβει οτι η κρίση κατα πρωτον, η μη υπαρξη εκτενους κόσμου σαν θεατές στους αγώνες, και λοιποί περαιτέρω λόγοι ΔΕΝ χρήζουν να επιβαρύνεται με το κόστος κάλυψης μια που τα γενικότερα στοιχεία τηλεθέασης δεν ηταν στατιστικά τα αναμενόμενα, που να αποκομίζουν θετικά συμπεράσματα για την πανελλήνια προβολή των προιόντων της. 

H φωτο ειναι απο το site photography.graphics.gr που εξ αλλου ειναι και πληρως αποτυπωμενο πανω στις φωτο ( 2 τον αριθμο).

Συγχαρητηρια πολλα πολλα στις αθλητριες του CHEERLEADING του Α.Κ.Ο.Λ. για τα εξαιρετικα αποτελεσματα στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING στις 14/6 ΠΡΩΤΗ θεση για την ακροβατικη αγωνιστικη ομαδα!!!!!!, ΤΡΙΤΗ θεση για τα ντουετα!!, ΤΡΙΤΗ θεση για την αγωνιστικη ομαδα pom pom!!!!!!!!!!! ΕΚΤΗ θεση για την ομαδα του μαζικου τμηματος β΄ !!!!! ΕΥΓΕ!!


Θρίαμβο που συνοδεύτηκε με χρυσό μετάλιο κατέκτησε η Ζέφη Καραπετσάνου στο αλμα εις μήκος οπου με την τρίτη προσπάθειά της με 4,05 επιβλήθηκε του σκληρου ανταγωνισμού στην Πανβοιωτικη ημεριδα αγώνων των σχολειων ολης της Βοιωτίας που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαίου 2014 στην Θήβα Βοιωτίας.

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

UA-38523090-1